איך "מציירים" הצעת מחיר?

הסוד להצעת מחיר, מורכבת ככל שתהיה, הוא לצייר לעצמך את המבנה שלה כמו מגדל קוביות. יש קוביות שאם נוציא אותן המגדל ייפול (דברים מהותיים לעבודה עצמה שבלעדיהם אנחנו לא נבצע אותה), ויש קוביות שהן יותר גמישות ותלויות בלקוח. למשל פגישות או פידבק על תכנים / סקיצות – הכמות או המשך שלהם יכול להשתנות. בעיצוב פנים לדוגמה, זה יכול להיות שרטוט תוכנית בנייה לעומת מספר פגישות לקניית רהיטים. 

אחרי שציירנו את כל הקוביות (לכל קובייה יכולה להיות יחידת מדידה שונה כמו שעות לעומת מטר רבוע), בכל סוג פרויקט נחליט אילו קוביות נשארות במגדל שעל הדף ואילו קוביות "נוציא החוצה" לעגלת הקוביות, בתוספת המחיר. בכלל, שינוי מדיום בחשיבה על הצעת המחיר יעזור לנו לראות אותה אחרת, תרתי משמע.

כתיבת תגובה

רוצה לרכוש את ההרצאות שלי?

הירשמו לעדכונים
על פוסטים חדשים בבלוג

#רוניטיפ נוספים

חבילות מוכנות מראש

לארוז לך?

אחת הדרכים להרוויח יותר היא לא רק להעלות מחיר, אלא לשנות את מבנה השירות ולהגדיל את המסגרת. לא בגלל שככה יקנו יותר, אלא כי לפעמים

לרוניטיפ המלא »

פוסטים אחרונים בבלוג

הנושאים הכי חמים בבלוג

בינתיים, באינסטגרם שלי: