שווה כל שקל

סדנת זום לניהול עסק עם רונית כפיר. מתמחור ועד משא ומתן.​

בואי ללמוד לנהל את העסק שלך כמו שתמיד רצית: לדעת להציג את עצמך בלי להקטין, לתמחר ולשלוח הצעות מחיר מקצועיות, להפסיק לפחד ממשא ומתן והכל תוך הצבת גבולות ברורים ללקוחות.

מה ואיך לומדים בסדנה?

המפגשים מבוססים על צפיה מוקדמת בחומרים דיגיטליים מתוך הקורס הדיגיטלי "תעשי לי מחיר", לימוד עם רונית, לימוד בקבוצות וסימולציות בזוגות ושלשות (בחדרי זום). משחקי מצבים, אילתור ותירגול משותף.

זו סדנה ממוקדת, בה נעסוק בנקודות המפגש העיקריות בין עסק, לקוחות וכסף.

אלו התכנים בהם נתמקד:

1

תמחור והצעות מחיר

בניית "היגיון תמחורי", היכרות עם מבנה התמחור ומרכיביו, משתנים וגבולות

2

מפגש עם הלקוח (עול"ל*)

איך זה מתחיל? מפגש ראשון עם עול"ל - מה להגיד, מה לשאול ואיך להציג?

3

שיחות מכירה, משא ומתן

איך להתחבר ללקוח ולדבר על ערך, לנהל משא ומתן בלי לחץ, להוביל ולבנות קשר.

4

גבולות ונוכחות אסרטיבית

איך שומרים על גבולות ועל לקוחות, ומדוע לשווק זה לא רק קמפיין ממומן.

בוגרות ובוגרי הסדנה ממליצים:

למה זה שווה - דווקא עכשיו?

כי זה מעכשיו לעכשיו - במיידי!

כי זה קצר והכי תכלסי שיש

רונית כפיר סדנא פרונטלית

כי זה בקבוצה - טוב להיות ביחד

כי זה שווה כל שקל

איך זה עובד? מבנה הסדנה:

– 4 מפגשים בני 3.5 שעות כל אחד בין השעות 09:30-13:00  (עם הפסקה של חצי שעה):
מפגש ראשון – יום שלישי 2.6.26
מפגש שני – יום רביעי 10.6.26 
מפגש שלישי – יום שלישי 16.6.26
מפגש רביעי – יום שלישי 23.6.26 

– בכל סדנה מקסימום 12 משתתפות, מינימום 10

– את הסדנה תלווה קבוצת ווצאפ בה אפשר להתייעץ עם רונית בזמן אמת על כל מה שקורה עם לקוחות

– לפני המפגשים על משתתפות הסדנה לצפות בתכנים הדיגיטליים שמצורפים לרכישה

– הצפייה דרך האתר. אין אפשרות לשלוח קבצים למי שאינה מחוברת לרשת

– קיום הסדנה מותנה ברישום של 10 משתתפות או משתתפים

זמנים ומיקום הסדנאות

שווה כל שקל

סדנה בת 4 מפגשים פרונטליים
2200
1800 מכירה מוקדמת עד 21.5.26
  • עד 6 תשלומים באשראי (מאובטח)
  • ניתן גם לשלם בהעברה בנקאית או אפליקציה
  • כולל חומרים דיגיטלים בשווי 457₪
  • הנחה עתידית בפגישות ייעוץ אישיות

דברים שאולי שאלת את עצמך:

אם יש לך עסק חדש זה מעולה ללמוד איך לנהל אותו מהרגע הראשון. אבל אם רק פתחת עסק ועדיין אין לך ניסיון כלל עם מכירה או שיחות עם לקוחות – עדיף שתדברי איתי ונראה אם זה לא מוקדם מדי בשביל הסדנה הזאת. תמיד עדיף להגיע עם קצת ניסיון – אפילו ניסיון לא מוצלח – של עבודה עם לקוחות.

בכל הקורסים והסדנאות שלי תמיד היו בעלות עסקים עם המון ניסיון, שמעולם לא תירגלו את המיומנות של לנהל עסק. שהצליחו "לשרוד" אבל בקושי להיות רווחיות.
לפעמים גם מעל 15-20 שנה. הגיע הזמן לעשות סדר ביכולות שלך לתמחר, לשלוח הצעות מחיר ולדבר על העסק שלך, גם ובמיוחד אם זה אחרי הרבה שנים.

את מאוד רוצה ללמוד ולתרגל אבל לא נעים לך בקבוצה; את ביישנית ולא רואה את עצמך מתרגלת מול קהל?
אז הסדנה בדיוק בשבילך. אי אפשר להיות עצמאית בלי לתרגל לדבר עם ואל אחרים, בעיקר על עצמך ועל מה שאת עושה. בואי להתחיל להשתחרר מהביישנות – זה סופר חשוב.

הסדנה מכילה 3 שיעורים מתוך הקורס תעשי לי מחיר, ואת ההרצאה "איך להתחיל עם לקוח". אם רכשת חלק מאלו בעבר (לא שיעורים בודדים אלא את הקורס/ההרצאה) – מגיעה לך הנחה נוספת במחיר– בגובה הרכישה שלך. כתבי לי ונסדר את זה.

אם השבוע שלך כ"כ לחוץ שאין לך 45 דקות לצפות בשיעור – אולי זה גם סימן שצריך לעשות סדר בעסק (כשרצים לפי ההוראות של הלקוחות ולא מוצאים זמן לשפר את העסק זה גם סימן).
חשוב מאוד לצפות בחומרים, כדי שלא תצטרכו לשבת ולהקשיב לי, אלא לנצל את זמן המפגשים לשיחות ותירגולים.

באופן כללי זו סדנה שעובדות בה. לצערי אין לי שיקוי קסמים בו אני משקה את התלמידות שלי והן קמות אחרת בבוקר:
הסדנה מצריכה השקעה של זמן לא רב, ובעיקר עבודה כנה עם עצמך כדי ללמוד ולאמץ הרגלים חדשים.

בכל מקצוע זה אחרת (וכל אחת בטוחה שהלקוחות שלה הכי קשים). מה שיפה בסדנא הוא שתפגשי עצמאיות מתחומים שונים ותגלי שיש בעיות שמשותפות לכל התחומים, וכמוהן גם הפתרונות. אשמח לשדך לך בוגרת מהתחום שלך, שתתרשמי שהשינוי אפשרי גם בו.

אמנם אני פונה לנשים אבל כמעט בכל מחזור של שווה כל שקל היה גבר אחד לפחות, וגם הוא למד המון. אז כן, אתה לגמרי מוזמן (ויפה שהחזקת מעמד עד לכאן עם כל הדיבור הזה בלשון אישה. מהממת).

שווה לעשות מאמץ. המפגשים יוקלטו ויישלחו למשתתפות, אז אפשר יהיה לצפות במפגש אם הפסדת. אבל העיקר הוא ההשתתפות ובעיקר ההתנסות. סימולציות אינן חומר שאפשר להשלים אחר כך…
אפשר יהיה לצפות בהקלטה. הנוכחות במפגש הראשון היא חובה.

הנה כמה דברים שאני ממליצה לך לחשב:
נסי לחשב כמה כסף את מפסידה בחודש על שעות שעבדת ולא גבית.
חשבי כמה את מפסידה היום בחודש על הנחות שאת נותנת לחברים, מכרים או לקוחות אחרים (לפעמים אפילו בלי שהם ביקשו או ידעו על כך).
חשבי כמה יכולת להרוויח אילו העלית את המחירים שלך למה שאת רוצה שהם יהיו, או השווית את המחירים של הלקוחות הישנים שלך עם החדשים.
במספרים – עלות מפגש בסדנה היא 450 שקלים. זה פחות משעה אחת איתי בשיחת ייעוץ אישית מוזלת.
את מה שתלמדי בסדנה תוכלי ליישם במשך כל החיים העסקיים שלך – קראי בהמלצות כיצד זה השפיע על בוגרות שלי.

ברור. רכישה אונליין מאפשרת לך עד 6 תשלומים, ואפשר גם להעביר תשלום באמצעים אחרים, כמו העברה בנקאית או אפליקציית תשלום. כתבי לי או למשרד שלי ונתארגן על זה.

הסדנה אינה קסם: אם ממש לא נעים לך, יש לך תחושת ערך עצמי נמוך, את מתנצלת כל הזמן ולא מצליחה לשנות דפוסים של ריצוי, או ממש לא נעים לך מכל דבר שקשור לכסף – סדנה של 3 שבועות לא תשנה דפוסים של חיים שלמים.

כתבי לי, נדבר, ונראה אם הסדנה תעזור לך. לפעמים אני אומרת כשאני חושבת שלא.

רוצה לקבל פרטים על הסדנה הבאה?

שווה כל שקל -תנאי תשלום וביטול

– האישור הסופי להרשמה לתכנית מותנה במילוי שאלון ההרשמה

– אפשר לשלם בהעברה בנקאית או באפליקציית תשלום (במקום באשראי) באמצעות כתיבה למשרד

– דמי ביטול לאחר ההרשמה – 200₪

– במידה שהסדנה תתבטל בשל (עוד) מלחמה

– החזר כספי מלא לכל הנרשמות, או יישמר התשלום למועד חדש.

– במקרה של ביטול של פחות משלושה ימים לפני תחילת הסדנה לא יינתן החזר כספי, אלא אם תימצא ממלא/ת מקום. במקרה כזה ייגבו דמי טיפול בסך 200₪

– קיום הסדנה מותנה ברישום של לפחות 10 משתתפות ומשתתפים. הודעה תימסר בכל מקרה של שינוי כשבוע לפני תחילת הסדנה.

*אז מה זה עול"ל?

 ראשי תיבות של "עוד לא לקוח" כמובן.