דירה של משפחה בת 4 נפשות בבניין שעבר תמ"א.

המבנה הצר של הדירה היה אתגר – והחלל הציבורי הארוך והצר חולק למטבח וסלון, כשמול המטבח, בצורת ח', ממשיכים ארונות האחסון שלו.

המסדרון הצר הורחב בחלקים מסויימים, וחדרי הרחצה הותאמו למבנה שימושי ונוח יותר מהתכנון המקורי.

סקלת צבעים נייטרלית של לבן ועץ שולטת בחלל, עם נגיעות של צהוב ופריטי וינטג'.

נגרות: ניסן בנטורה

גופי תאורה: יאיר דורם

צילום: שי אפשטיין

תגובות

פרוייקטים דומים

אשמח להישאר בקשר!
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית