זוג אדריכלי-נוף שקנו דירה במקום מרכזי בעיר קראו לי לפגישת ייעוץ לגבי המטבח שלהם: הגיע הזמן לשנות את המטבח המיושן והצפוף. אחרי כמה סקיצות הגענו להחלטה, ואל המטבח הצטרפו עוד ועוד חדרים. הוחלט ללכת על שיפוץ כמעט כללי (חדרי הילדים לא השתנו, אבל תכלס זה שיפוץ כללי) והתוצאה הדהימה אפילו את המובילים, שהחזירו את הפריטים של בעלי הבית אחרי 3 חודשי שיפוץ.
האתגר הגדול בבית היה אלכסונים ומפלסים: הסלון נמוך בשתי מדרגות משאר הבית, ופוגש אותו בזווית מאתגרת. המטבח היה מרכז הבית, אבל הסלון ננטש. פתחנו את המעבר בין הסלון למטבח; במקום להילחם במפלסים הוספתי מדרגות, והקיר בין המטבח לסלון הפך ממחסום אטום למחיצת-מדפים, המאפשרת קשר-עין בין החללים. לדירה נוספו המון ארונות אחסון, במחשבה מדוייקת על מה שמים איפה: פתרונות אחסון חייבים להיות מותאמים לבעיה.

הריצופים דמויי הטראצו הזכירו לנו את הדירות הישנות, והוספנו להם הרבה גוונים בהירים כדי להדגיש את האור בדירה.
צילום: שי אפשטיין.

תגובות

פרוייקטים דומים

נעים מאוד!
אפשר להישאר איתך בקשר?
  • עדכונים על הרצאות וסדנאות #נעיםמאוד
  • פוסטים חדשים בבלוג ובפודקסט שלי
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית