בית לזוג אקדמאים ושני ילדים מתבגרים ברחובות. שתי קומות, כ-200 מ"ר.

החלל הראשי של הבית נפתח לחלל זורם ונעים, מרווח ומזמין. הדגש בעיצוב הושם על צבעים טבעיים של חומרים וטקסטורות: קיר לבנים, רצפת אבן, מטבח מהגוני עם משטח דמוי אבן שחורה, גופי תאורה ופרטים (כמו רגלי שולחן האוכל) בנחושת וזהב. הצבעים היחידים בחלל הם שחור ולבן, למעט השטיח בסלון.

הבית עבר שיפוץ כללי, כולל ציפוי המדרגות והחלפת המעקה, למעט החלונות ודלת הכניסה. הוקדשה מחשבה מעמיקה לאחסון נגיש ונוח.

נגרות בכל הבית: עידן אבנר

כלים סניטריים וחיפויים: חזי בנק

גופי תאורה: קמחי תאורה

ספה, כורסאות, פינת אוכל ומיטה: קסטיאל AS IS

צילום: שי אפשטיין

תגובות

פרוייקטים דומים

הי, רוצה להישאר בקשר?
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך!
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית