פנטהאוז קטן שהפך לדירת נופש עבור זוג עם שני בנים. במקור חדר השינה היה אמור להיות בקומה העליונה היוצאת לגג, ובגלל שרצינו לנצל את הגג כחלל הציבורי העיקרי בנינו שם את המטבח ופינת האוכל, וכך הפכנו את הגג לסלון הראשי, למעשה. בקומה הראשונה יש חדר מגורים קטן עם טלויזיה ופינת עבודה, אך עיקר החיים מתנהלים בקומת הגג, מאחר שזוהי משפחה שאוהבת לבשל ולארח.

צילום: אסף פינצ'וק

תגובות

פרוייקטים דומים

הי, רוצה להישאר בקשר?
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך!
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית