לקוחות חוזרים (דירה במוסנזון) עברו לדירה גדולה יותר כשהמשפחה גדלה. בתקציב לא גדול לקחנו דירה ישנה, מוזנחת וחשוכה למדי, והפכנו אותה לבית חם וחי.

המסקנות מהבית הקודם יושמו גם כאן: המטבח הוא מרכז הבית, כמו גם פינת העבודה והספריה הנגישה, וחשוב לנו להשקיע באדניות, שיתאימו לסקלת הצבעים המקורית.

הרצפה כוסתה בפרקט למינציה איכותי, למטבח של איקאה נוסף אי ירוק בביצוע נגר (נגריית הרצל אבנר), ואת הכל חתמו וילונות כתומים עמוקים, שמשרים חום ומוסיפים צבע.

צוות תכנון: רונית כפיר ונעם רוזנבלט-אלדן.

צילום: גלית דויטש

תגובות

פרוייקטים דומים

הי, רוצה להישאר בקשר?
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך!
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית