לקוח חוזר, התחתן ועבר לדירה גדולה יותר במרכז תל אביב, שהצריכה שיפוץ כללי. מבנה הדירה המוארך אילץ פתרונות חלוקה חכמים של החלל, בדגש על חלוקה לחדרים רבים, גם אם קטנים, ואחסון רב ונוח.
בניגוד לביתו הקודם, שהיה צבעוני מאד, הפעם בחרנו בצבעוניות מאופקת של גוונים טבעיים עם שחור ולבן, ונגיעות של ירוק בצמחייה ובחדרה של התינוקת.
רוב התקציב הושקע בחלוקה מחודשת של החדרים, ובנגרות אמן (נגריית אבנר'ס), שהותאמה לצרכים המיוחדים, לחיבתם של בני הזוג לארח ולספריה המרשימה בסלון.
הויטרינה והחלונות מכניסים אור הביתה, ושומרים על צורת המעקה המקורית של הבניין.

צילום: שי אפשטיין.

תגובות

פרוייקטים דומים

אשמח להישאר בקשר!
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית