עיצוב בית פרטי ברעננה: בית רחב ידיים עבר שיפוץ ושינוי סגנון כביר, עבור משפחה בת חמש נפשות.

מיקום דלת הכניסה הוחזר לחזית הבית, המבואה הישנה הפכה לפינת אוכל, והחלל נפתח לשורה של אזורים, השונים ונפרדים זה מזה בגובה התקרה והרצפה שלהם: מתקרה נמוכה בכניסה, לתקרה גבוהה עם קורות הגג בסלון.

המרתף נפתח אל עבר החלל הציבורי, והפך לאיזור משחקים מוגן ונעים.

הבית עוצב בהשראה סקנדינבית, עם הרבה לבן, עץ ונגיעות של צבע בטפטים רבים (מטפטים) שמכניסים דוגמא וצבע לקירות.

צילום: שי אפשטיין

נגרות: שניים נגרים

תאורה: קמחי תאורה, טליה גופי תאורה (מעל לאי)

רהיטים: קסטיאל AS IS, שון ריהוטים (ספה)

אקססוריז: גולף אנד קו

תגובות

פרוייקטים דומים

אשמח להישאר בקשר!
תזכורת לכל פוסט חדש ישירות למייל שלך
  • עיצוב פנים ועיצוב בכלל - טרנדים וטיפים
  • המלצות לטיולים מעוצבים ושמחים בעולם
  • סיפורים על עבודה מול לקוחות כעצמאית
  • ועוד מחשבות על פמיניזם, לייפסטייל והחיים עצמם
  • * המייל שלך לא מועבר לאף אחד אחר
    אשמח לשלוח לך את הפוסטים הבאים שלי!
    תודה שנרשמת לבלוג שלי!
    * המייל שלך לא יועבר לאף אחד אחר
    אשלח תזכורת למייל שלך* על כל פוסט חדש. ניפגש!
    רונית